Få et fritidshus med personlighed – der passer til jer

Gode råd om jeres gode fritidshus

Hos A.N. Fritidshuse har vi flere års erfaring med at rådgive og opføre fritidshuse – altså sommerhuse og kolonihavehuse. Erfaren mand er som bekendt god til at bygge, og vi er klar til at hjælpe jer!

Kontakt os gerne allerede i dag på telefon +45 71 96 96 14 eller via info@anfritidshuse.dk. Eller udfyld vores formular på kontaktsiden.

Inden du kontaker os, kan du evt. læse videre på denne side, hvor vi nævner noge væsentlige ting, for dem, der overvejer et fritidshus..

Inden du kontakter os, kan du evt. læse videre på denne side, hvor vi nævner nogle væsentlige ting, for dem, der overvejer at købe et fritidshus.

Er et fritidshus noget for dig/jer?

Længes I efter frisk luft og naturen lige uden for døren?
Kan I lide at ordne have, og måske dyrke grøntsager selv?

Hvor skal fritidshuset ligge?

Husk – det er typisk sådan, at jo tættere fritidshuset ligger på jeres helårsbolig, jo mere får I det brugt – og omvendt.

Fordelene ved et nyopført fritidshus

Hvis I får bygget et nyt fritidshus, så er det fri for fejl og mangler, og lige til at flytte ind i.
Vælger I at lade A.N. Fritidshuse stå for opgaven, kan I spare penge ved at bygge noget af huset selv, ligesom I også kan være med til at designe huset.
Køber I et ældre fritidshus, sommerhus eller kolonihavehus, så vær ekstra opmærksom på fejl og mangler, da mange fritidshuse er i rigtig dårlig stand.

Hvad koster det at bygge et fritidshus

- indflytningsklart eller medbyg?

Ønsker I fx selv at stå for den indvendige del af byggeriet, er det selvfølgelig billigere, end hvis vi skal levere et nøglefærdigt hus.
På samme måde kan I vælge andre ting til eller fra, hvilket selvfølgelig også ændrer på prisen.
Ønsker I for eksempel ekstra isolering af huset? Eller skal der være et ekstra værelse eller specielle fliser på badeværelset? Måske ønsker I en stor terrasse. som også er overdækket?
Ønsker I eksempelvis, at husets grundplan skal spejlvendes? Eller I ønsker ikke terrasse, selvom den er med på de originale tegninger?
Det kan alt sammen lade sig gøre. Når I bygger med A.N. Fritidshuse, kan I trygt læne jer tilbage og lade os stå for arbejdet.

Hvad koster det at bygge et fritidshus

I vores oversigt kan du se vejledende priser for vores forskellige typer af huse og tjekke plantegningerne.

Skal vi guide dig?

Ring til på +45 71 96 96 14

Vi hjælper dig gennem hele processen.