Vælg det rigtige fundament

Traditionelt betonfundament

Der er rigtig mange huse, både helårshuse og fritidshuse, der står på et betonfundament. Betonfundamentet er faktisk en moderne udgave af den måde, man tidligere byggede på, hvor man lagde store sten ud som fundament for huset. Det sikrede bl.a., at trækonstruktionen ikke var i direkte kontakt med den fugtige jord.

Et betonfundament kræver, at der graves et hul i jorden, så der kan støbes beton, isoleres og placeres VVS- og elinstallationer til de forskellige rum i huset.

Når man laver fundament på den måde, kræver det adgang til gravemaskiner og vogne med beton til støbningen. Processen er tidskrævende, og betonen skal størkne, før det videre arbejde med dit fritidshus kan fortsætte.

detail of a just constructed basement. it's not dry yet - Construction site

Skruefundament

Et skruefundament består af et antal skrueformede fundament-’pæle’, der skrues ned i jorden uden yderligere indgreb i haven, og vi kan i princippet påbegynde byggeriet af dit fritidshus med det samme.

Da der ikke kræves adgang i haven for gravemaskiner og lastvogne, skåner vi både haven og de omkringliggende veje, ligesom co2-aftrykket er langt mindre, sammenlignet med et betonfundament.

Hvert enkelt skruefundament-enhed er fremstillet af galvaniseret stål og er naturligvis dimensioneret til at kunne bære den beregnede vægtbelastning fra huset.

Den billigste løsning

Skruefundamentet er derfor en meget billigere og hurtigere løsning end løsningen med et betonfundament.

data-src="https://anfritidshuse.dk/anfritidshuse-website/wp-content/uploads/2021/06/Nemt-fundament-skruefundament-o1ffrkyp8huzdlrv73bx9v3o7jk52xe90x9djf4skg.jpg"

Ønsker I mere information om et nybygget fritidshus?

Så kontakt os på info@anfritidshuse.dk eller tlf. +45 71 96 96 14.