Processen

icons8-meeting-room-100-1
1. trin

Indgåelse af byggeaftale

Når du/I har besluttet jer for, hvilket hus der vil passe jer bedst i forhold til størrelse, type og indretning, udarbejder vi et aftalegrundlag, der består af:

  • Grundig beskrivelse af, hvad I får, hvem der laver hvad (hvis I gerne vil være med til at bygge) og et tilbud
  • Udførlige tegninger
  • Aftalekontrakt
icons8-calendar-100
2. trin

Myndighedsbehandling

Når byggeaftalen er på plads og underskrevet, sørger vi for at indsende en ansøgning om byggetilladelse til kommunen.

Mens vi venter på byggetilladelsen fra kommunen, laver vi aftaler med dem, der skal udføre betonfundamentet eller dem, der leverer det moderne skruefundament.

Måske er der et eksisterende hus på grunden, der skal rives ned og fjernes. Det kan vi også hjælpe med, hvis ikke I selv vil stå for det.

icons8-construction-worker-100
3. trin

Byggeriet

Når byggetilladelsen er i hus, kan vi gå i gang med byggeriet. Har I valgt et betonfundament, bliver der først gravet ud og siden støbt fundament i haven. Har I valgt et skruefundament, monterer vi dette og kan derefter gå i gang med selve byggeriet – samme dag kan du se omridset af huset – og allerede et par dage efter, hæver byggeriet sig fra jorden.

icons8-handshake-100
4. trin

Afleveringsforretning

Når alt er klar til indflytning (eller klar til, at I selv overtager byggeriet og går i gang med den indvendige del) aftaler vi tid til en såkaldt afleveringsforretning.

Her gennemgår vi sammen det nybyggede hus og skriver ned, hvis du eller vi finder fejl, der skal rettes. Vi aftaler sammen en dato for udbedring, og herefter får I nøglerne til huset og kan rykke ind – til duften af træ og splinternyt fritidshus.

Glæd jer – det er en dag, I aldrig glemmer!

Ønsker I mere information om et nybygget fritidshus?

Så kontakt os på info@anfritidshuse.dk eller tlf. +45 71 96 96 14.